Markedsføring og videoproduksjon

- på samme sted

Hva er dine overordnede mål?

Det finnes utallige markedsbyråer, konsulentfirmaer og såkalte “one-stop shops” som vil drive med markedsføring for deg. Vi gidder ikke å være en i mengden.

Vi bryr oss ikke så mye om å forklare vanskelige begreper og merkelige akronymer - det vi bryr oss om, er hva du ønsker å få til:

 • Skal du finne de rette folkene til en ny stilling?

 • Vil du “bare” selge flere produkter enn du allerede gjør?

 • Skal merkevaren din generelt løftes?

 • Vil du at kundene dine skal bruke dine tjenester eller kjøpe dine produkter til en høyere pris?

 • Skal du aktivisere de eksisterende kundene dine?

 • Vil du engasjere dine ansatte på en bedre måte? (Ja, dette er også markedsføring)

Det finnes vel nærmest utallige alternativer for hva markedsføring kan gjøre for deg - det handler ikke nødvendigvis alltid om flere salg - noen ganger kan det handle om å gjøre hver kunde litt ekstra fornøyd, slik at de kommer igjen en annen gang, eller anbefaler deg til andre. Ja, som du skjønner, mulighetene er mange - og nettopp derfor går det ikke an å levere én løsning til alle våre kunder. Vi skal ta utgangspunkt i hva du faktisk skal oppnå - ikke hva vi vil selge deg og tjene mest penger på.

Hvorfor er vi annerledes enn noen annen leverandør?

Med den erfaringen vi samlet har, både fra gründertilværelse og “vanlig” næringsliv, har vi et litt annerledes utgangspunkt enn de fleste. Vi driter i timebetaling, men skal selvfølgelig ha betalt for jobben vi gjør - vi har noen enkle prosjektpriser som avklares kjapt når du kommer til oss med et ønsket prosjekt. Vi leverer som lovet, uansett hvor mange timer vi bruker på det. Prisen blir den samme om vi bruker 10 timer eller 25 timer på jobben vi allerede har avtalt en pris på, slik at dette er enkelt og forutsigbart for deg.

Video først - så skal det kommuniseres til målgruppa

Video handler ikke bare om å få laget noe stilig man kan åpne morgenmøtet på jobben med - det må ligge et mål i bånn. En video kan ikke i seg selv løse noe problem for deg - men, en video som du sørger for at folk ser på, den kan gjøre nesten hva som helst av det du ønsker deg.

Derfor er det vårt ansvar å sørge for at videoene dine sees av de menneskene vi har funnet ut at trenger å se den.

Slik jobber vi:

 • Kartleggingssamtaler for å finne felles mål for samarbeidet

 • Videoer produseres

 • Sammen bestemmer vi hvem vi ønsker å nå med budskapene som er skapt

 • Vi publiserer og annonserer i de kanalene hvor det lønner seg å nå målgruppene du ønsker å kommunisere med

 • Vi finner sammen noen strategiske samarbeidspartnere som kan hjelpe oss med spredning av budskap - altså relevante meningsytere eller virksomheter som har nytte av å bidra i prosjektet - vinn-vinn må være fokus for å få med oss disse partnerne.

 • Måler de viktigste parameterne for å avklare om vi har lykkes, eller om vi må prøve noe nytt. Sammen lærer vi mens vi går.

Vi vil gjerne ta en prat med deg!

Adresse: Flaenbakken 2, 2070 Råholt

 

Vi vet at det ikke er så forbanna lett å bestemme seg for hva man skal finne på av markedsføring og videoer - dette har vi kjent på kroppen i flere sammenhenger, og det er helt naturlig.

Derfor har vi egentlig bare lyst til å prate med deg om hva du og din virksomhet har lyst til å utrette - kanskje vi kan hjelpe til.

Med oss er det aldri skummelt å ta en telefon, om du så bare ønsker noen tips til å komme i gang på egenhånd, før vi eventuelt skal trå til og bistå med at du når dine mål.


Navn *
Navn