VIDEO SOM GRUNNMUR I MODERNE MARKEDSFØRING

FuRo Media lager videoer for alle slags virksomheter - enten du skal ha en 30-sekunders promofilm eller 30 minutter med VLOG

SF RALLY

Rallyfører Sindre Furuseth bruker aktivt våre tjenester - han kjører rally på høyt internasjonalt nivå, og bruker video i sin satsning for å bli verdens beste i sin sport.

FLOWEE.NO

Flowee er en nettbutikk som jobber for å redusere plastforbruk - vi legger raske video- og markedsføringsstrategier, og gjennomfører markedskampanjer fra A-Å.

SimRacing Grand Prix

Dette er et av de største virtuelle racingmesterskapene i Norden - vi hjelper dem med alt fra promovideo til direktesending av konkurranser, og markedsføring i sosiale medier.

Vi vil gjerne ta en prat med deg!

Vi vet at det ikke er så enkelt å bestemme seg for hvordan man skal angripe sin egen markedsføring - dette har vi selv kjent på kroppen i flere sammenhenger, og det er helt naturlig.

Derfor har vi egentlig bare lyst til å prate med deg om hva du og din virksomhet har lyst til å utrette - kanskje vi kan hjelpe til?

For oss er det alltid stas å ta en prat, om du så bare ønsker noen tips til å komme i gang på egenhånd, før vi eventuelt skal trå til og bistå med at du når dine mål. Vi er her for å hjelpe, og vil gjerne høre fra deg!

Navn *
Navn

DU FINNER OSS HER:

Flaenbakken 2, 2070 Råholt